שמים בקערה את הקמח, השמרים (ניתן להמיר את השמרים הלחים ב-2 כפות שמרים יבשים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) והמלח מוסיפים את החלב הפושר ומתחילים ללוש.
שלב 2
3 דקות
מוסיפים את המים וממשיכים ללוש. אם הבצק יבש מדי, מוסיפים עוד מעט מים עד שהבצק לא יבש אבל עדיין לא דביק. אם יש מעבד מזון חזק מאוד, אפשר להשתמש בו, אבל היות שמדובר סך הכול ב-3 דקות לישה בערך, אפשר לעשות זאת גם ידנית.
שלב 3
0 דקות
מניחים מגבת מטבח נקיה על קערת הבצק ומתפיחים במשך שעה-שעתיים.
שלב 4
0 דקות
מחלקים את הבצק ל-4 רבעים, ומכינים מכל רבע מה שרוצים (פיצה, מאפה ממולא בכל מה שמתאים ויש במקרר).
שלב 5
0 דקות
מערבבים את כל המרכיבים יחד ומשתמשים לפי הצורך. הרוטב הזה מתאים למריחה על פיצה או כתוספת למלית של קלצונה.
שלב 1
מתוך
5
שמים בקערה את הקמח, השמרים (ניתן להמיר את השמרים הלחים ב-2 כפות שמרים יבשים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) והמלח מוסיפים את החלב הפושר ומתחילים ללוש.
שלב 2
מתוך
5
מוסיפים את המים וממשיכים ללוש. אם הבצק יבש מדי, מוסיפים עוד מעט מים עד שהבצק לא יבש אבל עדיין לא דביק. אם יש מעבד מזון חזק מאוד, אפשר להשתמש בו, אבל היות שמדובר סך הכול ב-3 דקות לישה בערך, אפשר לעשות זאת גם ידנית.
שלב 3
מתוך
5
מניחים מגבת מטבח נקיה על קערת הבצק ומתפיחים במשך שעה-שעתיים.
שלב 4
מתוך
5
מחלקים את הבצק ל-4 רבעים, ומכינים מכל רבע מה שרוצים (פיצה, מאפה ממולא בכל מה שמתאים ויש במקרר).
שלב 5
מתוך
5
מערבבים את כל המרכיבים יחד ומשתמשים לפי הצורך. הרוטב הזה מתאים למריחה על פיצה או כתוספת למלית של קלצונה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0