המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
במעבד מזון מעבדים את כל חומרי הבצק.
מניחים את הבצק לנוח, עטוף במגבת לחה למשך 1/2 שעה.
מרדדים את הבצק לעובי של 1 מ"מ ומחלקים אותו לרצועות ברוחב של 6 ס"מ.
מניחים על חצי מרצועות הבצק מעט מהמלית שהכנו קודם לכן, מברישים בביצה, מכסים ברצועות הנוספות ובעזרת האצבעות מהדקים היטב מסביב למלית.
חותכים עם סכין את הבצק לריבועים והרביולי מוכן לבישול.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0