המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שלבי ההכנה של בצק קמח מצה + בצק פקאן דומים, כמו גם האפייה. הנה הוראות ההכנה לשני סוגים של בצקים לתחתית: מערבבים את כל החומרים בקערה, מניחים למנוחה של חמש דקות.
משטחים בידיים בתבנית פאי בגודל 24 ס"מ.
מכניסים למקרר ל-45 דקות.
אופים (אפיה מוקדמת) בתנור שחומן ל-190 מעלות כ-15 דקות, עד להזהבה. מוציאים ומצננים.
שלבי ההכנה של בצק אגוזים: מערבבים את כל החומרים עד לקבלת תערובת פירורית אחידה.
מעבירים לתבנית פאי בגודל 24 ס"מ, לוחצים בעזרת האצבעות על התחתית ו-3 ס"מ של הדפנות.
מכניסים למקרר להתקשות.
אופים ב-200° במשך כ-8 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0