המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את כל חומרי הבצק ולשים היטב על משטח מקומח לפחות 3 דקות עד לקבלת בצק גמיש, חלק ולא רטוב מדי.
מגלגלים במעט שמן זית, שמים בקערה, מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים שעה.
לשים שוב ומחלקים לשני כדורים. כל כדור יספיק לפיצה משפחתית אחת (ניתן לשמור בצק שאין משתמשים בו במקרר במשך יומיים ובמקפיא במשך חודש).
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0