המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את כל חומרי הבצק, למעט המרגרינה, וללוש לבצק אחיד וחלק.
לחלק את הבצק ל-3 חלקים.
כל חלק לרדד ולמרוח במרגרינה.
לקפל בצורת עטיפה.
לשים במקרר למשך לילה שלם.
למחרת לפתוח את הבצק עם מערוך ושוב לקפל בצורת עטיפה.
לתת לו שוב לנוח במקרר למשך מספר שעות.
ניתן להקפיא את הבצק ולהוציא בשעת הצורך.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0