המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את הסוכר, הטחינה והאגוזים. מתקבל מעין ממרח חלווה.
לפרוס את הבצק ולחתוך לרצועות, להניח כפית ממרח חלווה במרכז, לקפל, להדק היטב ולחתוך לריבוע.
למרוח בביצה טרופה ולאפות עד שמשחים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0