המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קוצצים את 2 הבצלים ומזהיבים בסיר גדול מלווה בשמן זית (להבה בינונית עד גבוהה). מוסיפים את הצנוברים וממשיכים בטיגון.
את הגזרים קולפים ומגרדים גס. מוסיפים לתוך הסיר להמשך טיגון, קולפים את הקישואים ומגרדים גס ומוספים אותם לתוך הסיר וממשיכים בטיגון.
קוצצים את הכוסברה ומוסיפים לקערה יחד עם הבשר הטחון. מטבלים לפי הטעם (מרק עוף, בהרט, פלפל גרוס) ומוסיפים לסיר עם כל הירקות. מערבבים תוך כדי טיגון, עד שמוכן.
לוקחים מסננת וסיר (שאליו ניתן להכניס את המסננת) ואת כל מכלול הסיר שופכים למסננת, עד שכל הנוזלים יופרדו. לא שופכים את הנוזלים.
בינתיים, מקמחים משטח עבודה ומרדדים את בצק העלים, לאחר שהנוזלים הופרדו מ"התבשיל", מניחים את המילוי על בצק העלים ומתחילים לגלגל לרולדה.
משמנים תבנית ומניחים את הרולדה בצורת חילזון.
מורחים חלמון על הרולדה ומפזרים מעל גרעיני חמנייה.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, ל-40 דק' או יותר.
את הרוטב שהושאר בסיר מניחים על להבה קטנה, מסמיכים עם אבקת מרק פטריות וזהו הרוטב של הרולדה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0