קוצצים את 2 הבצלים ומזהיבים בסיר גדול מלווה בשמן זית (להבה בינונית עד גבוהה). מוסיפים את הצנוברים וממשיכים בטיגון.
שלב 2
0 דקות
את הגזרים קולפים ומגרדים גס. מוסיפים לתוך הסיר להמשך טיגון, קולפים את הקישואים ומגרדים גס ומוספים אותם לתוך הסיר וממשיכים בטיגון.
שלב 3
0 דקות
קוצצים את הכוסברה ומוסיפים לקערה יחד עם הבשר הטחון. מטבלים לפי הטעם (מרק עוף, בהרט, פלפל גרוס) ומוסיפים לסיר עם כל הירקות. מערבבים תוך כדי טיגון, עד שמוכן.
שלב 4
0 דקות
לוקחים מסננת וסיר (שאליו ניתן להכניס את המסננת) ואת כל מכלול הסיר שופכים למסננת, עד שכל הנוזלים יופרדו. לא שופכים את הנוזלים.
שלב 5
0 דקות
בינתיים, מקמחים משטח עבודה ומרדדים את בצק העלים, לאחר שהנוזלים הופרדו מ"התבשיל", מניחים את המילוי על בצק העלים ומתחילים לגלגל לרולדה.
שלב 6
0 דקות
משמנים תבנית ומניחים את הרולדה בצורת חילזון.
שלב 7
0 דקות
מורחים חלמון על הרולדה ומפזרים מעל גרעיני חמנייה.
שלב 8
0 דקות
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, ל-40 דק' או יותר.
שלב 9
0 דקות
את הרוטב שהושאר בסיר מניחים על להבה קטנה, מסמיכים עם אבקת מרק פטריות וזהו הרוטב של הרולדה.
שלב 1
מתוך
9
קוצצים את 2 הבצלים ומזהיבים בסיר גדול מלווה בשמן זית (להבה בינונית עד גבוהה). מוסיפים את הצנוברים וממשיכים בטיגון.
שלב 2
מתוך
9
את הגזרים קולפים ומגרדים גס. מוסיפים לתוך הסיר להמשך טיגון, קולפים את הקישואים ומגרדים גס ומוספים אותם לתוך הסיר וממשיכים בטיגון.
שלב 3
מתוך
9
קוצצים את הכוסברה ומוסיפים לקערה יחד עם הבשר הטחון. מטבלים לפי הטעם (מרק עוף, בהרט, פלפל גרוס) ומוסיפים לסיר עם כל הירקות. מערבבים תוך כדי טיגון, עד שמוכן.
שלב 4
מתוך
9
לוקחים מסננת וסיר (שאליו ניתן להכניס את המסננת) ואת כל מכלול הסיר שופכים למסננת, עד שכל הנוזלים יופרדו. לא שופכים את הנוזלים.
שלב 5
מתוך
9
בינתיים, מקמחים משטח עבודה ומרדדים את בצק העלים, לאחר שהנוזלים הופרדו מ"התבשיל", מניחים את המילוי על בצק העלים ומתחילים לגלגל לרולדה.
שלב 6
מתוך
9
משמנים תבנית ומניחים את הרולדה בצורת חילזון.
שלב 7
מתוך
9
מורחים חלמון על הרולדה ומפזרים מעל גרעיני חמנייה.
שלב 8
מתוך
9
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, ל-40 דק' או יותר.
שלב 9
מתוך
9
את הרוטב שהושאר בסיר מניחים על להבה קטנה, מסמיכים עם אבקת מרק פטריות וזהו הרוטב של הרולדה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0