המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מפשירים במקרר יום לפני ההכנה את הבצק עלים ואת הבשר הטחון.
שמים בקערה את הבשר הטחון וחותכים את הבצל לחתיכות קטנות (כמו לסלט), ומוסיפים לבשר הטחון שנמצא בקערה. מוסיפים את הביצה ומערבבים היטב את הכל ביחד.
חותכים את הבצק לריבועים קטנים או בינוניים (לפי הגודל שאתה רוצים, זה לא משנה).
שמים בקצה אחד את תערובת הבשר, ובקצה השני סוגרים ומהדקים עם האצבעות כדי שזה ייסגר היטב. ככה עושים עם כל ריבועי הבצק.
אחרי שהכל מוכן, מרתיחים קצת שמן במחבת. כשהשמן רותח, מוסיפים את הבצק הממולא, ומטגנים עד שזה מתחיל להשחים קצת, ואז הופכים. כך עושים עם כל ריבועי הבצק. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0