המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לפרוס את שקדי העגל, לצרוב את שקדי העגל בגריל עד להכנה מלאה.
לקצוץ את הפטרוזיליה והבצל הירוק (להשאיר כעשרה גבעולים מהבצל).
להקפיץ במחבת את שאר המצרכים, למעט בצק הפילו, ולבסוף להוסיף את שקדי העגל ולהקפיץ במשך דקה.
קורצים מהבצק ריבועים בגודל של 20X20 וממלאים בתערובת, קושרים את הקצוות בעזרת החלק הירוק של הבצל ואופים עד להשחמה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0