המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מעבירים את הקמח, הביצים והמלח לקערה ולשים כ-15 עד 20 דקות עד לקבלת מרקם רך, חלק וגמיש.
יוצרים כדור מהבצק, מורחים בשמן זית, עוטפים בניילון ומכניסים למקרר לשעה.
מקמחים משטח עבודה ומרדדים את הבצק בעזרת מכונת פסטה לפי הדרגות מהעבה אל הדק ( ניתן לרדד גם עם מערוך ) .
יש לעבוד עם הבצק בזריזות כדי למנוע התייבשות ואפילו לחלק אותו ולעבוד בשלבים.
לאחר הרידוד יוצרים את סוג הפסטה הרצויה: רביולי, ספגטי, פטוצ'יני וכו'
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0