המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את החמאה לקוביות בגודל 1*1 ס"מ ושמים במעבד מזון או בקערת המיקסר עם וו גיטרה.
מוסיפים את הקמח, השקדים הטחונים ואבקת סוכר ומערבלים עד שנוצרים פירורים גסים.
מוסיפים את החלמון ותמצית הווניל, וממשיכים לעבד רק עד שנוצר כדור בצק (כדי לשמור על פריכות הבצק).
מניחים את הבצק על ניילון נצמד, מועכים לצורת "פיתה", עוטפים היטב ומקררים כ-60 דקות במקרר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0