המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים את החמאה לקוביות בגודל 1*1 ס"מ ושמים במעבד מזון או בקערת המיקסר עם וו גיטרה.
מוסיפים את הקמח, השקדים הטחונים ואבקת סוכר ומערבלים עד שנוצרים פירורים גסים.
מוסיפים את החלמון ותמצית הווניל, וממשיכים לעבד רק עד שנוצר כדור בצק (כדי לשמור על פריכות הבצק).
מניחים את הבצק על ניילון נצמד, מועכים לצורת "פיתה", עוטפים היטב ומקררים כ-60 דקות במקרר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0