המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים בסיר את השוקולד. כשנמס מוסיפים מרשמלו, שמנת וחמאה. מערבבים עד שנמס טוב.
יוצקים לקערת מיקסר עם אבקת סוכר ומערבבים עם וו גיטרה עד לקבלת בצק.
מוציאים לשיש ולשים. ניתן לארוז את הבצק בניילון נצמד עד השימוש.
מרדדים על ניר פרגמנט (אם מתקשה אפשר להכניס למיקרו ל 20 שניות).
מצפים את העוגה כמו בבצק סוכר ומחליקים ביד טוב טוב.
אפשר לקשט והיתרון הגדול - אפשר להכניס למקרר וכמובן אפשר לאכול ישר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0