המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים קמח, מלח וסוכר בקערת מיקסר עם וו לישה ומערבלים קלות.
מוסיפים ביצה וקוביות חמאה ולשים לקבלת בצק פירורי.
מוסיפים חלב בהדרגה, תוך כדי לישה, וממשיכים ללוש עוד כ-10 דקות לקבלת בצק רך וחלק שנפרד מדפנות הקערה.
מעבירים את הבצק לקערה משומנת מעט ומורחים אותו במעט שמן.
מכסים את הקערה ומתפיחים במקום חמים כ-120 דקות, עד שהבצק כמעט מכפיל את נפחו.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0