המתכון הזה נוצר עבור 30 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לחלק את הבצק ל-5 חתיכות.
כל חתיכה להשטיח עם מערוך.
למלא בחלק אחד ולאורך, את המלית ולגלגל לרולדה.
להניח בתבנית את כל 5 החתיכות.
לחתוך כל רולדה בסכין לחתיכות קטנות, לפי הרצוי.
למרוח מעל חלמון ביצה ולפזר שומשום.
לאפות בחום בינוני (כ-180מעלות), עד שישחים.
בינתיים לרוטב, מניחים בסיר 3 כוסות סוכר, 2 כפות מיץ לימון, ובערך 1 וחצי כוסות מים, ולערבב,
להרתיח על האש כ-20 דקות, עד שהרוטב יהפוך לעיסה.
להוציא את הבקלווה החמה ולשפוך עליה את הרוטב החם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0