מלהיטים את השמן בווק, ומקפיצים בו את הבשר עד שהוא משנה את צבעו. מוציאים את הבשר לקערה.
שלב 2
0 דקות
מזהיבים את הבצל בשמן שבווק. מוסיפים שום, ג'ינג'ר ופלפל חריף ומקפיצים עוד דקה.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים לווק את חלב הקוקוס ומרק העוף ומערבבים.
שלב 4
0 דקות
מועכים את החלקים התחתונים של הלמון גראס בפטיש, או בכוס כבדה, כך שייפצעו ויוכלו להגיר את טעמם לרוטב. מכניסים את עשב הלימון לווק, כך שהחלק התחתון שלו טבול ברוטב והחלק העליון מציץ החוצה.
שלב 5
0 דקות
מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים 10 דקות בבעבוע עדין.
שלב 6
0 דקות
מוסיפים לרוטב את הבשר המטוגן והסויה. מערבבים ומבשלים בבעבוע עדין עוד חמש דקות.
שלב 7
0 דקות
מגישים על אורז לבן.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
7
מלהיטים את השמן בווק, ומקפיצים בו את הבשר עד שהוא משנה את צבעו. מוציאים את הבשר לקערה.
שלב 2
מתוך
7
מזהיבים את הבצל בשמן שבווק. מוסיפים שום, ג'ינג'ר ופלפל חריף ומקפיצים עוד דקה.
שלב 3
מתוך
7
מוסיפים לווק את חלב הקוקוס ומרק העוף ומערבבים.
שלב 4
מתוך
7
מועכים את החלקים התחתונים של הלמון גראס בפטיש, או בכוס כבדה, כך שייפצעו ויוכלו להגיר את טעמם לרוטב. מכניסים את עשב הלימון לווק, כך שהחלק התחתון שלו טבול ברוטב והחלק העליון מציץ החוצה.
שלב 5
מתוך
7
מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים 10 דקות בבעבוע עדין.
שלב 6
מתוך
7
מוסיפים לרוטב את הבשר המטוגן והסויה. מערבבים ומבשלים בבעבוע עדין עוד חמש דקות.
שלב 7
מתוך
7
מגישים על אורז לבן.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0