המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מלהיטים את השמן בווק, ומקפיצים בו את הבשר עד שהוא משנה את צבעו. מוציאים את הבשר לקערה.
מזהיבים את הבצל בשמן שבווק. מוסיפים שום, ג'ינג'ר ופלפל חריף ומקפיצים עוד דקה.
מוסיפים לווק את חלב הקוקוס ומרק העוף ומערבבים.
מועכים את החלקים התחתונים של הלמון גראס בפטיש, או בכוס כבדה, כך שייפצעו ויוכלו להגיר את טעמם לרוטב. מכניסים את עשב הלימון לווק, כך שהחלק התחתון שלו טבול ברוטב והחלק העליון מציץ החוצה.
מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים 10 דקות בבעבוע עדין.
מוסיפים לרוטב את הבשר המטוגן והסויה. מערבבים ומבשלים בבעבוע עדין עוד חמש דקות.
מגישים על אורז לבן. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0