המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את האטריות במים רותחים לפי ההוראות שעל השקית. בשתי דקות הבישול האחרונות מוסיפים את תפרחות הברוקולי. בגמר הבישול מסננים ושומרים בצד.
מלהיטים ווק על אש גבוהה. יוצקים פנימה את השמן ומקפיצים בו את הבצל, עד שהוא נעשה שקוף. מוסיפים את הפלפל והשום ומקפיצים עוד חצי דקה.
מוסיפים את הבשר ומקפיצים עד שהוא עשוי (כשתי דקות).
מוסיפים את יתר החומרים (כולל האטריות והברוקולי).
מביאים לרתיחה ומגישים מיד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0