מוציאים את הבשר מהמקרר לפחות שלוש שעות לפני הבישול ונותנים לו להגיע לטמפרטורת החדר.
שלב 2
0 דקות
מלהיטים ווק ריק על האש הכי גדולה שיש, כשהוא חם מאוד יוצקים לתוכו 4 כפות שמן ומקפיצים בהם את הבשר בשלוש נאגלות (אם שמים את כל הבשר יחד החום לא מספיק גבוה והבשר סתם יתבשל ויפריש נוזלים, ההקפצה בכמויות קטנות תגרום לו להיצרב כהלכה). מקפיצים עד שמשחים היטב, מוציאים לקערה, מכניסים נאגלה נוספת, משחימים, מוציאים לקערה וממשיכים הלאה לנאגלה השלישית.
שלב 3
0 דקות
במקביל שמים במעבד מזון עם להב פלדה את הג'ינג'ר, החלקים הלבנים של הבצלים, שיני שום, פלפל חריף (ללא הקרומים והזרעים שבתוכו) ומרסקים למחית כמעט אחידה.
שלב 4
0 דקות
כשכל שהבשר מושחם, בקערה יוצקים לווק את שתי כפות השמן הנותרות ואת מחית הפלפל, ג'ינג'ר והשום. מערבבים בכף עץ עד שמתחיל להשחים (זה קצת נדבק, לא להיבהל).
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את הבשר המושחם, מים וסויה ומקפיצים עוד שתי דקות.
שלב 6
0 דקות
מסירים מהאש. קוצצים גס מאוד את החלקים הירוקים של הבצל הירוק ומוסיפים לווק יחד עם הכוסברה הקצוצה. מערבבים ומגישים על אורז לבן.
שלב 1
מתוך
6
מוציאים את הבשר מהמקרר לפחות שלוש שעות לפני הבישול ונותנים לו להגיע לטמפרטורת החדר.
שלב 2
מתוך
6
מלהיטים ווק ריק על האש הכי גדולה שיש, כשהוא חם מאוד יוצקים לתוכו 4 כפות שמן ומקפיצים בהם את הבשר בשלוש נאגלות (אם שמים את כל הבשר יחד החום לא מספיק גבוה והבשר סתם יתבשל ויפריש נוזלים, ההקפצה בכמויות קטנות תגרום לו להיצרב כהלכה). מקפיצים עד שמשחים היטב, מוציאים לקערה, מכניסים נאגלה נוספת, משחימים, מוציאים לקערה וממשיכים הלאה לנאגלה השלישית.
שלב 3
מתוך
6
במקביל שמים במעבד מזון עם להב פלדה את הג'ינג'ר, החלקים הלבנים של הבצלים, שיני שום, פלפל חריף (ללא הקרומים והזרעים שבתוכו) ומרסקים למחית כמעט אחידה.
שלב 4
מתוך
6
כשכל שהבשר מושחם, בקערה יוצקים לווק את שתי כפות השמן הנותרות ואת מחית הפלפל, ג'ינג'ר והשום. מערבבים בכף עץ עד שמתחיל להשחים (זה קצת נדבק, לא להיבהל).
שלב 5
מתוך
6
מוסיפים את הבשר המושחם, מים וסויה ומקפיצים עוד שתי דקות.
שלב 6
מתוך
6
מסירים מהאש. קוצצים גס מאוד את החלקים הירוקים של הבצל הירוק ומוסיפים לווק יחד עם הכוסברה הקצוצה. מערבבים ומגישים על אורז לבן.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0