המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מוציאים את הבשר מהמקרר לפחות שלוש שעות לפני הבישול ונותנים לו להגיע לטמפרטורת החדר.
מלהיטים ווק ריק על האש הכי גדולה שיש, כשהוא חם מאוד יוצקים לתוכו 4 כפות שמן ומקפיצים בהם את הבשר בשלוש נאגלות (אם שמים את כל הבשר יחד החום לא מספיק גבוה והבשר סתם יתבשל ויפריש נוזלים, ההקפצה בכמויות קטנות תגרום לו להיצרב כהלכה). מקפיצים עד שמשחים היטב, מוציאים לקערה, מכניסים נאגלה נוספת, משחימים, מוציאים לקערה וממשיכים הלאה לנאגלה השלישית.
במקביל שמים במעבד מזון עם להב פלדה את הג'ינג'ר, החלקים הלבנים של הבצלים, שיני שום, פלפל חריף (ללא הקרומים והזרעים שבתוכו) ומרסקים למחית כמעט אחידה.
כשכל שהבשר מושחם, בקערה יוצקים לווק את שתי כפות השמן הנותרות ואת מחית הפלפל, ג'ינג'ר והשום. מערבבים בכף עץ עד שמתחיל להשחים (זה קצת נדבק, לא להיבהל).
מוסיפים את הבשר המושחם, מים וסויה ומקפיצים עוד שתי דקות.
מסירים מהאש. קוצצים גס מאוד את החלקים הירוקים של הבצל הירוק ומוסיפים לווק יחד עם הכוסברה הקצוצה. מערבבים ומגישים על אורז לבן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0