המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לבקש מהקצב שיכין כיס גדול יפה בתוך גוש הבשר.
לערבב יחד התבלינים, השמן והירקות היבשים.
להכנת המילוי: לערבב העוף הטחון עם התבלינים.
למלא את הבשר בתערובת העוף ולהכניס את הגזרים הקלופים לאורך הכיס. לסגור הכיס עם קיסם מתכת או שיפוד.1 להכניס הבשר לתבנית, לצקת עליו את תערובת השמן ולהפוך בה את הבשר כך שיצופו כל הצדדים.
להשרות במקרר, מכוסה, למשך לילה לפחות, כאשר כל כמה שעות הופכים הבשר.
להכניס התבנית לתנור, לכסות ברדיד אלומיניום ולאפות בחום 180 מעלות כשלוש שעות, אולם כל שעה להפוך. אחרי שעתיים, להוריד הכיסוי ולאפות חצי שעה מכל צד ללא כיסוי, להזהר לא לשרוף!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0