למלא את הבשר בתערובת העוף ולהכניס את הגזרים הקלופים לאורך הכיס. לסגור הכיס עם קיסם מתכת או שיפוד.1 להכניס הבשר לתבנית, לצקת עליו את תערובת השמן ולהפוך בה את הבשר כך שיצופו כל הצדדים.
שלב 5
0 דקות
להשרות במקרר, מכוסה, למשך לילה לפחות, כאשר כל כמה שעות הופכים הבשר.
שלב 6
0 דקות
להכניס התבנית לתנור, לכסות ברדיד אלומיניום ולאפות בחום 180 מעלות כשלוש שעות, אולם כל שעה להפוך. אחרי שעתיים, להוריד הכיסוי ולאפות חצי שעה מכל צד ללא כיסוי, להזהר לא לשרוף!
שלב 1
מתוך
6
לבקש מהקצב שיכין כיס גדול יפה בתוך גוש הבשר.
שלב 2
מתוך
6
לערבב יחד התבלינים, השמן והירקות היבשים.
שלב 3
מתוך
6
להכנת המילוי: לערבב העוף הטחון עם התבלינים.
שלב 4
מתוך
6
למלא את הבשר בתערובת העוף ולהכניס את הגזרים הקלופים לאורך הכיס. לסגור הכיס עם קיסם מתכת או שיפוד.1 להכניס הבשר לתבנית, לצקת עליו את תערובת השמן ולהפוך בה את הבשר כך שיצופו כל הצדדים.
שלב 5
מתוך
6
להשרות במקרר, מכוסה, למשך לילה לפחות, כאשר כל כמה שעות הופכים הבשר.
שלב 6
מתוך
6
להכניס התבנית לתנור, לכסות ברדיד אלומיניום ולאפות בחום 180 מעלות כשלוש שעות, אולם כל שעה להפוך. אחרי שעתיים, להוריד הכיסוי ולאפות חצי שעה מכל צד ללא כיסוי, להזהר לא לשרוף!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0