המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים את התנור לחום בינוני-נמוך (165 מעלות).
משמנים תבנית אפייה (או מרפדים אותה בנייר אפייה).
שמים את השוקולד, החמאה והסוכר בסיר בינוני וממיסים תוך כדי בחישה על להבה בינונית, עד שלא נותרים גושי שוקולד. מסירים מהאש.
מוסיפים את הקפה ואת הביצים ומערבבים היטב בכף עץ.
מוסיפים את הקמח והמלח ומערבבים בכף עץ עד שגושי הקמח נעלמים. מוסיפים את האגוזים, ובוחשים.
יוצקים את העיסה לתבנית בגודל 35*25 ס"מ ואופים 30 דקות בדיוק! (מעבר לכך העוגה תצא קשה מדי).
מצננים בטמפרטורת החדר, מכסים את התבנית ומאחסנים במקרר למשך לילה.
למחרת חותכים את העוגה לקוביות ומגישים. מומלץ לאחסן את הבראוניז במקרר (עד שלושה שבועות) או במקפיא (עד חודשיים).
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0