ממיסים את המזולה והשוקולד בפולסים במיקרוגל, או בקערה שממוקמת מעל סיר עם מים מבעבעים. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב 2
0 דקות
נותנים לתערובת השוקולד להתקרר מעט, ואז מערבבים פנימה את שאר המצרכים.
שלב 3
0 דקות
יוצקים לתבנית. מניחים מעל את אגוזי המלך ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. אופים 30 דקות, עד שהחלק העליון מתבקע אבל נשאר לח מבפנים. חשוב לא לאפות יותר מדי.
שלב 4
0 דקות
מוציאים מהתנור, ונותנים לבראוניז להתקרר לטמפרטורת החדר לפני שחותכים ואוכלים.
שלב 1
מתוך
4
ממיסים את המזולה והשוקולד בפולסים במיקרוגל, או בקערה שממוקמת מעל סיר עם מים מבעבעים. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב 2
מתוך
4
נותנים לתערובת השוקולד להתקרר מעט, ואז מערבבים פנימה את שאר המצרכים.
שלב 3
מתוך
4
יוצקים לתבנית. מניחים מעל את אגוזי המלך ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. אופים 30 דקות, עד שהחלק העליון מתבקע אבל נשאר לח מבפנים. חשוב לא לאפות יותר מדי.
שלב 4
מתוך
4
מוציאים מהתנור, ונותנים לבראוניז להתקרר לטמפרטורת החדר לפני שחותכים ואוכלים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0