המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בסיר את הקקאו, השוקולד המריר, הסוכר, סוכר הווניל והחמאה, ומוסיפים מעט מן המים הרותחים. מבשלים על אש נמוכה עד לקבלת רוטב סמיך ואחיד.
מוסיפים את קמח תפוחי האדמה ואבקת האפייה, שופכים מעליהם את יתרת המים הרותחים, מוסיפים 1/2 כוס שמן, צימוקים ואגוזים, ומערבבים היטב.
מניחים נייר אפייה בתבנית אפייה מלבנית ומשמנים מעט, עליו שופכים את כל מסת השוקולד ואופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות בלבד. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0