המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנות ל-180 מעלות2. מקציפים את החמאה והסוכר כ-3 דקות, עד שמתקבל קרם רך ותפוח. *ניתן להמיר את החמאה במרגרינה באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מוסיפים את החלמונים אחד אחרי השני ומקציפים עוד 2 דקות.
מעל סיר אדים ממיסים את השוקולד ,מוסיפים את תערובת החמאה .תוך כדי בחישה מוסיפים את השקדים ואגוזי הלוז מערבבבים היטב ומסירים מהאדים.
מקציפים את החלבונים +קורט מלח עד לקבלת קצף יציב,אך לא קשה מדי את הקצף מקפלים לתוך התערובת.
משטחים את התערובת בתבנית משומנת ואופים כ-40 דקות. מצננים וחותכים לקוביות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0