מחממים תנות ל-180 מעלות2. מקציפים את החמאה והסוכר כ-3 דקות, עד שמתקבל קרם רך ותפוח.
*ניתן להמיר את החמאה במרגרינה באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
2 דקות
מוסיפים את החלמונים אחד אחרי השני ומקציפים עוד 2 דקות.
שלב 3
0 דקות
מעל סיר אדים ממיסים את השוקולד ,מוסיפים את תערובת החמאה .תוך כדי בחישה מוסיפים את השקדים ואגוזי הלוז מערבבבים היטב ומסירים מהאדים.
שלב 4
0 דקות
מקציפים את החלבונים +קורט מלח עד לקבלת קצף יציב,אך לא קשה מדי את הקצף מקפלים לתוך התערובת.
שלב 5
40 דקות
משטחים את התערובת בתבנית משומנת ואופים כ-40 דקות. מצננים וחותכים לקוביות.
שלב 1
מתוך
5
מחממים תנות ל-180 מעלות2. מקציפים את החמאה והסוכר כ-3 דקות, עד שמתקבל קרם רך ותפוח.
*ניתן להמיר את החמאה במרגרינה באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
מתוך
5
מוסיפים את החלמונים אחד אחרי השני ומקציפים עוד 2 דקות.
שלב 3
מתוך
5
מעל סיר אדים ממיסים את השוקולד ,מוסיפים את תערובת החמאה .תוך כדי בחישה מוסיפים את השקדים ואגוזי הלוז מערבבבים היטב ומסירים מהאדים.
שלב 4
מתוך
5
מקציפים את החלבונים +קורט מלח עד לקבלת קצף יציב,אך לא קשה מדי את הקצף מקפלים לתוך התערובת.
שלב 5
מתוך
5
משטחים את התערובת בתבנית משומנת ואופים כ-40 דקות. מצננים וחותכים לקוביות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0