מחממים תנור ל-150 מעלות. משמנים את התבנית, או מרפדים בנייר אפייה.
שלב 2
5 דקות
שמים בסיר בינוני חמאה (אפשר להשתמש גם במרגרינה במקום, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון)שוקולד וסוכר. מחממים על להבה נמוכה, תוך כדי ערבוב עד שהכל נמס. עדיין לא מכבים את האש.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים אבקת קקאו, אבקת קפה נמס, וניל ומלח ומערבבים היטב. מוסיפים בבת אחת את הקמח ומערבבים במרץ. ברגע שהקמח כולו נבלע והעיסה אחידה, מורידים מהאש. אם העיסה סמיכה וגושית, זה בסדר.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את הביצים אחת אחת, ומערבבים היטב אחרי כל הוספה.
שלב 5
0 דקות
יוצקים את הבלילה לתבנית ומכניסים לתנור. אופים כ-25 דקות, או עד שקיסם המוכנס למרכז העוגה יוצא טיפה רטוב, עם פירורים.
שלב 6
0 דקות
מוציאים, מצננים לגמרי, חותכים לריבועים ושומרים בקופסה סגורה. אם שומרים במקרר ומגישים קר, הטעם יהיה יותר מודגש ולח. אם שומרים בחוץ, הטעם יהיה יותר קליל ועוגתי.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
6
מחממים תנור ל-150 מעלות. משמנים את התבנית, או מרפדים בנייר אפייה.
שלב 2
מתוך
6
שמים בסיר בינוני חמאה (אפשר להשתמש גם במרגרינה במקום, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון)שוקולד וסוכר. מחממים על להבה נמוכה, תוך כדי ערבוב עד שהכל נמס. עדיין לא מכבים את האש.
שלב 3
מתוך
6
מוסיפים אבקת קקאו, אבקת קפה נמס, וניל ומלח ומערבבים היטב. מוסיפים בבת אחת את הקמח ומערבבים במרץ. ברגע שהקמח כולו נבלע והעיסה אחידה, מורידים מהאש. אם העיסה סמיכה וגושית, זה בסדר.
שלב 4
מתוך
6
מוסיפים את הביצים אחת אחת, ומערבבים היטב אחרי כל הוספה.
שלב 5
מתוך
6
יוצקים את הבלילה לתבנית ומכניסים לתנור. אופים כ-25 דקות, או עד שקיסם המוכנס למרכז העוגה יוצא טיפה רטוב, עם פירורים.
שלב 6
מתוך
6
מוציאים, מצננים לגמרי, חותכים לריבועים ושומרים בקופסה סגורה. אם שומרים במקרר ומגישים קר, הטעם יהיה יותר מודגש ולח. אם שומרים בחוץ, הטעם יהיה יותר קליל ועוגתי.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0