המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים בסיר, שוקולד, חמאה וסוכר ומצננים מעט.
מוסיפים במהירות תוך בחישה את הבצים, קוניאק וקמח תופח לפסח.
אופים בחום בינוני כחצי שעה בתבנית 43*27 .
אפשר לשים מעל אגוזים (אני שכחתי).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0