טורפים יחד את הביצים והסוכר לתערובת תפוחה (במטרפה). מוסיפים את תמצית הווניל והשוקולד המומס, מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים קמח ואת שאר המרכיבים, ומערבבים עד שכל החומרים נבלעים בתערובת.
שלב 4
25 דקות
יוצקים לתבנית משומנת (תבנית אפייה מלבנית 25*28 (אלומיניום חד פעמית) או תבנית מרובעת 25 ס"מ), ואופים 25-28 דקות (אין צורך יותר!). מעבירים למקפיא.
שלב 5
0 דקות
במידה ורוצים חיתוך מדויק, מומלץ לחתוך לקוביות בעודה קפואה ואז להפשיר לטמפרטורת החדר ולהגיש.
שלב 6
0 דקות
הצעה: ניתן להוסיף שוקולד צ'יפס במגוון טעמים - אגוזי מלך/פקאנים, או כל תוספת שאוהבים.
50 גרם מהתוספת מכניסים לבלילה ו-50 גרם מפזרים מעל.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
6
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
שלב 2
מתוך
6
ממיסים חמאה עם שוקולד ומקררים כ-10 דקות.
שלב 3
מתוך
6
טורפים יחד את הביצים והסוכר לתערובת תפוחה (במטרפה). מוסיפים את תמצית הווניל והשוקולד המומס, מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים קמח ואת שאר המרכיבים, ומערבבים עד שכל החומרים נבלעים בתערובת.
שלב 4
מתוך
6
יוצקים לתבנית משומנת (תבנית אפייה מלבנית 25*28 (אלומיניום חד פעמית) או תבנית מרובעת 25 ס"מ), ואופים 25-28 דקות (אין צורך יותר!). מעבירים למקפיא.
שלב 5
מתוך
6
במידה ורוצים חיתוך מדויק, מומלץ לחתוך לקוביות בעודה קפואה ואז להפשיר לטמפרטורת החדר ולהגיש.
שלב 6
מתוך
6
הצעה: ניתן להוסיף שוקולד צ'יפס במגוון טעמים - אגוזי מלך/פקאנים, או כל תוספת שאוהבים.
50 גרם מהתוספת מכניסים לבלילה ו-50 גרם מפזרים מעל.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0