המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
ממיסים חמאה עם שוקולד ומקררים כ-10 דקות.
טורפים יחד את הביצים והסוכר לתערובת תפוחה (במטרפה). מוסיפים את תמצית הווניל והשוקולד המומס, מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים קמח ואת שאר המרכיבים, ומערבבים עד שכל החומרים נבלעים בתערובת.
יוצקים לתבנית משומנת (תבנית אפייה מלבנית 25*28 (אלומיניום חד פעמית) או תבנית מרובעת 25 ס"מ), ואופים 25-28 דקות (אין צורך יותר!). מעבירים למקפיא.
במידה ורוצים חיתוך מדויק, מומלץ לחתוך לקוביות בעודה קפואה ואז להפשיר לטמפרטורת החדר ולהגיש.
הצעה: ניתן להוסיף שוקולד צ'יפס במגוון טעמים - אגוזי מלך/פקאנים, או כל תוספת שאוהבים. 50 גרם מהתוספת מכניסים לבלילה ו-50 גרם מפזרים מעל. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0