המתכון הזה נוצר עבור 24 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
ממיסים בסיר קטן או במיקרו שוקולד עם חמאה וסוכר. מערבבים למרקם אחיד. מצננים מעט.
מוסיפים ביצים בהדרגה, ומערבבים היטב.
מוסיפים את הפתי בר הטחון ואבקת האפייה, ומערבבים כמה שפחות.
יוצקים לתבנית משומנת (תבנית מלבנית בגודל 22*30 ס״מ), מפזרים שוקולדים על פני הבלילה.
אופים 25 דקות עד שהבלילה מתייצבת, אבל לא מתייבשת ועדיין עסיסית. מצננים לגמרי וחותכים לקוביות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1