המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים ביצים, סוכר וסוכר וניל.
ממיסים חמאה עם שוקולד מריר ושוקולד חלב.
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח.
מוסיפים למיקסר, תוך כדי ערבוב, מחצית מתערובת השוקולד, מחצית מתערובת הקמח, מחצית שוקולד ושוב קמח.
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני למשך כ-40 דקות. בודקים בעזרת קיסם, כשהקיסם יוצא עם פירורים עליו הבראוניז מוכנים.
לצנן ולחתוך לריבועים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0