המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל- 170 מעלות.
בסיר קטן, על אש נמוכה ממסים חמאה,שוקולד וקפה נמס.
מקציפים ביצים וסוכר לקצף בהיר ומבריק.
מוסיפים לקצף את תערובת השוקולד ולבסוף את הקמח הכשר לפסח.
אופים בתבנית אלומיניום מלבנית במידות 32 ס"מ על 26 ס"מ כ-35 דקות.
גיוון: ניתן לפזר מעל כוס אגוזי מלך קצוצים גס בטרם הכנסת הבראוניז לתנור האפייה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0