מתיכים את השוקולד והחמאה בסיר קטן. מסירים מהאש ומצננים.
שלב 2
0 דקות
מערבלים היטב את המרגרינה, הסוכר, הביצים והווניל במעבד מזון עם להב פלדה. מערבלים לפחות שלוש דקות, ועדיף חמש (זה נראה כמו נצח, אבל זה חשוב).
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את השוקולד והקוקוס לתערובת המרגרינה ומערבבים היטב.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את הקמח ומעבדים עד שמתקבלת תערובת חומה ואחידה.
שלב 5
0 דקות
יוצקים לתבניות משומנות. הבצק צריך להגיע לגובה שלושה ס"מ (יש מספיק בצק לשתי תבניות גדולות).
שלב 6
30 דקות
אופים בחום בינוני, 180 מעלות כ-30 דקות. חותכים לריבועים גדולים בעוד הבצק חם.
שלב 7
0 דקות
כל החוכמה בבראוניז האלה היא לאפות אותן רק שלושת רבעי אפייה, כך שהן תישארנה מעט רטובות. ככה הן הכי טעימות. מתקבלת כמות ענקית ואז מתגלה הקסם: הן מחזיקות מעמד אפילו שבוע, וגם כשהן כבר קצת קשות ויבשות הן עדיין טעימות.
שלב 1
מתוך
7
מתיכים את השוקולד והחמאה בסיר קטן. מסירים מהאש ומצננים.
שלב 2
מתוך
7
מערבלים היטב את המרגרינה, הסוכר, הביצים והווניל במעבד מזון עם להב פלדה. מערבלים לפחות שלוש דקות, ועדיף חמש (זה נראה כמו נצח, אבל זה חשוב).
שלב 3
מתוך
7
מוסיפים את השוקולד והקוקוס לתערובת המרגרינה ומערבבים היטב.
שלב 4
מתוך
7
מוסיפים את הקמח ומעבדים עד שמתקבלת תערובת חומה ואחידה.
שלב 5
מתוך
7
יוצקים לתבניות משומנות. הבצק צריך להגיע לגובה שלושה ס"מ (יש מספיק בצק לשתי תבניות גדולות).
שלב 6
מתוך
7
אופים בחום בינוני, 180 מעלות כ-30 דקות. חותכים לריבועים גדולים בעוד הבצק חם.
שלב 7
מתוך
7
כל החוכמה בבראוניז האלה היא לאפות אותן רק שלושת רבעי אפייה, כך שהן תישארנה מעט רטובות. ככה הן הכי טעימות. מתקבלת כמות ענקית ואז מתגלה הקסם: הן מחזיקות מעמד אפילו שבוע, וגם כשהן כבר קצת קשות ויבשות הן עדיין טעימות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0