המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מתיכים את השוקולד והחמאה בסיר קטן. מסירים מהאש ומצננים.
מערבלים היטב את המרגרינה, הסוכר, הביצים והווניל במעבד מזון עם להב פלדה. מערבלים לפחות שלוש דקות, ועדיף חמש (זה נראה כמו נצח, אבל זה חשוב).
מוסיפים את השוקולד והקוקוס לתערובת המרגרינה ומערבבים היטב.
מוסיפים את הקמח ומעבדים עד שמתקבלת תערובת חומה ואחידה.
יוצקים לתבניות משומנות. הבצק צריך להגיע לגובה שלושה ס"מ (יש מספיק בצק לשתי תבניות גדולות).
אופים בחום בינוני, 180 מעלות כ-30 דקות. חותכים לריבועים גדולים בעוד הבצק חם.
כל החוכמה בבראוניז האלה היא לאפות אותן רק שלושת רבעי אפייה, כך שהן תישארנה מעט רטובות. ככה הן הכי טעימות. מתקבלת כמות ענקית ואז מתגלה הקסם: הן מחזיקות מעמד אפילו שבוע, וגם כשהן כבר קצת קשות ויבשות הן עדיין טעימות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0