המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
מקציפים את החמאה והסוכר כ- 3 דק', עד שמתקבל קרם רך ותפוח. מוסיפים את החלמונים ומקציפים כ-2 דק' נוספות.
ממיסים את השוקולד בסיר כפול ומוסיפים את תערובת החמאה תוך כדי בחישה עש שמתקבלת תערובת חלקה ומבריקה. מוסיפים את השקדים הטחונים ואגוזי הלוז. מערבבים ומסירים מהאש.
מקציפים את החלבונים עם מלח, עד לקבלת קצף יציב אבל לא קשה מדי. מקפלים אותו לתוך התערובת השוקולד.
משטחים בתבנית מרובעת ומשומנת, ואופים כ- 40 דקות בחום.
מצננים וחותכים לקוביות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0