מקציפים את החמאה והסוכר כ- 3 דק', עד שמתקבל קרם רך ותפוח. מוסיפים את החלמונים ומקציפים כ-2 דק' נוספות.
שלב 3
0 דקות
ממיסים את השוקולד בסיר כפול ומוסיפים את תערובת החמאה תוך כדי בחישה עש שמתקבלת תערובת חלקה ומבריקה. מוסיפים את השקדים הטחונים ואגוזי הלוז. מערבבים ומסירים מהאש.
שלב 4
0 דקות
מקציפים את החלבונים עם מלח, עד לקבלת קצף יציב אבל לא קשה מדי. מקפלים אותו לתוך התערובת השוקולד.
שלב 5
40 דקות
משטחים בתבנית מרובעת ומשומנת, ואופים כ- 40 דקות בחום.
שלב 6
0 דקות
מצננים וחותכים לקוביות.
שלב 1
מתוך
6
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
שלב 2
מתוך
6
מקציפים את החמאה והסוכר כ- 3 דק', עד שמתקבל קרם רך ותפוח. מוסיפים את החלמונים ומקציפים כ-2 דק' נוספות.
שלב 3
מתוך
6
ממיסים את השוקולד בסיר כפול ומוסיפים את תערובת החמאה תוך כדי בחישה עש שמתקבלת תערובת חלקה ומבריקה. מוסיפים את השקדים הטחונים ואגוזי הלוז. מערבבים ומסירים מהאש.
שלב 4
מתוך
6
מקציפים את החלבונים עם מלח, עד לקבלת קצף יציב אבל לא קשה מדי. מקפלים אותו לתוך התערובת השוקולד.
שלב 5
מתוך
6
משטחים בתבנית מרובעת ומשומנת, ואופים כ- 40 דקות בחום.
שלב 6
מתוך
6
מצננים וחותכים לקוביות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0