לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן
אפשר סרטונים
בראוניז שני שוקולדים וליקר אמרטו
(0)
40 דקות
קל
מתכונאי/ת: מיקי שמו
הבראוניז הכי טעימים שתכינו – רכים ושוקולדיים עם שדרוג ייחודי של טעמי שקדים
שמים בקערה את שני סוגי השוקולד והחמאה, ממיסים בבן מארי ומערבבים לתערובת אחידה, מוסיפים ליקר ומערבבים.
שלב 4
5 דקות
במיקסר עם וו גיטרה מערבלים את הביצים יחד עם הסוכר במהירות גבוהה למשך 5 דקות עד לקבלת תערובת אחידה תפוחה ובהירה, מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את תערובת השוקולד, מערבלים עד שהיא נטמעת. מוסיפים את הקמח התופח, הפודינג והאגוזים ובתנועות קיפול מערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה, יוצקים לתבנית ומיישרים.
שלב 5
25 דקות
אופים למשך 25-30 דקות, נזהרים מאפיית יתר! העוגה מוכנה כששטח הפנים שלה נראה אפוי אך הקיסם שננעץ במרכזה נשאר לח.
שלב 6
1 דקות
מצננים, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים לפני החיתוך.
שלב 7
2 דקות
מחלצים את נייר האפייה מהתבנית וחותכים לריבועים בסכין ארוך ומשונן.
שלב 8
1 דקות
שומרים בכלי אטום במקרר עד 10 ימים ומביאים לטמפ' החדר לפני ההגשה.
שלב 1
מתוך
8
מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
שלב 2
מתוך
8
משמנים קלות את התבנית ומרפדים אותה בנייר אפייה.
שלב 3
מתוך
8
שמים בקערה את שני סוגי השוקולד והחמאה, ממיסים בבן מארי ומערבבים לתערובת אחידה, מוסיפים ליקר ומערבבים.
שלב 4
מתוך
8
במיקסר עם וו גיטרה מערבלים את הביצים יחד עם הסוכר במהירות גבוהה למשך 5 דקות עד לקבלת תערובת אחידה תפוחה ובהירה, מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את תערובת השוקולד, מערבלים עד שהיא נטמעת. מוסיפים את הקמח התופח, הפודינג והאגוזים ובתנועות קיפול מערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה, יוצקים לתבנית ומיישרים.
שלב 5
מתוך
8
אופים למשך 25-30 דקות, נזהרים מאפיית יתר! העוגה מוכנה כששטח הפנים שלה נראה אפוי אך הקיסם שננעץ במרכזה נשאר לח.
שלב 6
מתוך
8
מצננים, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים לפני החיתוך.
שלב 7
מתוך
8
מחלצים את נייר האפייה מהתבנית וחותכים לריבועים בסכין ארוך ומשונן.
שלב 8
מתוך
8
שומרים בכלי אטום במקרר עד 10 ימים ומביאים לטמפ' החדר לפני ההגשה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
2
ר
ריבי
מתכון מעולה
ר
ריבי
מה גודל התבנית?
מערכת בישולים
היי ריבי, בעקרון תבנית מלבנית בינונית, למשל מסגרת בגודל 20*25 או תבנית חד פעמית בגודל 17*23. יום מקסים
הערות 2