לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן
המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
משמנים קלות את התבנית ומרפדים אותה בנייר אפייה.
שמים בקערה את שני סוגי השוקולד והחמאה, ממיסים בבן מארי ומערבבים לתערובת אחידה, מוסיפים ליקר ומערבבים.
במיקסר עם וו גיטרה מערבלים את הביצים יחד עם הסוכר במהירות גבוהה למשך 5 דקות עד לקבלת תערובת אחידה תפוחה ובהירה, מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את תערובת השוקולד, מערבלים עד שהיא נטמעת. מוסיפים את הקמח התופח, הפודינג והאגוזים ובתנועות קיפול מערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה, יוצקים לתבנית ומיישרים.
אופים למשך 25-30 דקות, נזהרים מאפיית יתר! העוגה מוכנה כששטח הפנים שלה נראה אפוי אך הקיסם שננעץ במרכזה נשאר לח.
מצננים, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים לפני החיתוך.
מחלצים את נייר האפייה מהתבנית וחותכים לריבועים בסכין ארוך ומשונן.
שומרים בכלי אטום במקרר עד 10 ימים ומביאים לטמפ' החדר לפני ההגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 2