המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-170 מעלות.
ממיסים את השוקולד ואת החמאה על בן מארי (סיר כפול קערה יבשה היושבת על סיר עם מים רותחים, כשהלהבה נמוכה). מורידים מהאש.
מוסיפים את הקפה ואת הליקר, ומערבבים עד איחוד התערובת.
מקציפים בקערה נפרדת את הביצים ואת הסוכר. מוסיפים את תערובת השוקולד בתנועות קיפול עדינות.
מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה ואגוזי המלך, ומערבבים בתנועות קיפול.
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה, ואופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 170 מעלות, למשך 30 דקות.
מומלץ להקפיא מעט לפני החיתוך, ואז לחתוך לריבועים שווים. שומרים בקופסה אטומה במקרר. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0