מקציפים את החמאה עם הסוכר כ 3 דקות עד לקבלת קרם רך ותפוח.
*ניתן להמיר את החמאה במרגרינה באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
2 דקות
מוסיפים את החלמונים ומקציפים כ 2 דקות.
ממיסים 200 גרם שוקולד (מוסיפים את השקדים) ומוסיפים לקרם.
שלב 3
0 דקות
מקציפים את החלבונים עד לקבלת קצף יציב אך לא קשה מידי.
שלב 4
0 דקות
מקפלים את הקצף לתוך השוקולד ומערבבים.
שלב 5
0 דקות
קוצצים את ה- 50 גרם שוקולד הנוסף ומוסיפים לתערובת.
שלב 6
30 דקות
שופכים את התערובת לתוך תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ- 30 דקות.
שלב 7
0 דקות
מצננים וחותכים לקוביות.
שלב 1
מתוך
7
מקציפים את החמאה עם הסוכר כ 3 דקות עד לקבלת קרם רך ותפוח.
*ניתן להמיר את החמאה במרגרינה באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
מתוך
7
מוסיפים את החלמונים ומקציפים כ 2 דקות.
ממיסים 200 גרם שוקולד (מוסיפים את השקדים) ומוסיפים לקרם.
שלב 3
מתוך
7
מקציפים את החלבונים עד לקבלת קצף יציב אך לא קשה מידי.
שלב 4
מתוך
7
מקפלים את הקצף לתוך השוקולד ומערבבים.
שלב 5
מתוך
7
קוצצים את ה- 50 גרם שוקולד הנוסף ומוסיפים לתערובת.
שלב 6
מתוך
7
שופכים את התערובת לתוך תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ- 30 דקות.
שלב 7
מתוך
7
מצננים וחותכים לקוביות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0