המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים את החמאה עם הסוכר כ 3 דקות עד לקבלת קרם רך ותפוח. *ניתן להמיר את החמאה במרגרינה באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מוסיפים את החלמונים ומקציפים כ 2 דקות. ממיסים 200 גרם שוקולד (מוסיפים את השקדים) ומוסיפים לקרם.
מקציפים את החלבונים עד לקבלת קצף יציב אך לא קשה מידי.
מקפלים את הקצף לתוך השוקולד ומערבבים.
קוצצים את ה- 50 גרם שוקולד הנוסף ומוסיפים לתערובת.
שופכים את התערובת לתוך תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ- 30 דקות.
מצננים וחותכים לקוביות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0