המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-180 מעלות.
ממיסים בבאן מארי (סיר בתוך סיר) את השוקולד עם המרגרינה והשמן.
מערבבים בקערה את הסוכר והביצים ומוסיפים בהדרגה את הקמח.
מקפלים את השוקולד המומס לתערובת, מעבירים לתבנית ריבועית ומפוררים את האגוזים מעל התערובת.
מכניסים את התבנית לתנור ואופים במשך 45 דק'. מצננים וחותכים לריבועים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0