המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לחתוך את הלימון (כולל הקליפה, ללא הגרעינים) לקוביות קטנטנות ולהניח בקערה.
להוסיף לקערה את הפטרוזיליה, השום, פלפל חריף, פרורי לחם, שמן הזית, לתבל במלח ופלפל ולערבב היטב.
למלא את חלל הברבוניות בתערובת.
להניח את הברבוניות על גבי נייר אפיה משומן ולמרוח אותן בנדיבות בשמן זית,לבזוק מעל מלח גס.
לחמם תנור לחום גבוה 220 מעלות, להכניס את התבנית עם הברבוניות לכ 6-7 דק אפייה.
להגיש על סלסה עגבניות ולסחוט עליהן מיץ לימון טרי.
הכנת הסלסה: סמוך לזמן האכילה לקצץ קטן את כל חומרי הסלסה, לתבל במלח ולהגיש עם הברבוניות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1