המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
פורסים את הבגט לפרוסות בעובי של 2 ס"מ.
מערבבים יחד את החמאה עם השום, הפטרוזיליה והמלח.
מורחים את חמאת השום על הבגטים ומכניסים לתנור מחומם ל-170 מעלות לאפיה של 10 דקות, עד להזהבה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0