המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרתיחים מים עם מלח בסיר גדול. חולטים את הברוקולי, קפוא או טרי, לדקה בדיוק. מסננים מיד ומשאירים על המסננת.
טורפים את הביצה בשמנת ובתבלונים שום ופטרוזיליה, מערבבים בקערה עם הברוקולי ומעבירים לכלי קטן, חסין אש.
בוזקים בנדיבות פירורית זהב, ואופים בחום נמוך (150 מעלות) למשך 30 דקות.
מגישים פושר, כמנה ראשונה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0