מחממים את השמן בווק (או בסתם מחבת רחבה), וכשרותח מוסיפים את הברוקולי, ובהדרגה תוך הקפצה את השום, הג'ינג'ר, הגזר והבצל.
שלב 3
5 דקות
סוחטים את מיץ התפוזים אחד אחד, בהדרגה, ישר לווק. מוסיפים גם רוטב סויה ואחר כך רוטב צ'ילי מתוק. בוזקים בוטנים מקפיצים עוד קצת ומגישים.
*ניתן להמיר את הבוטנים בשקדים קלופים באותה הכמות ואת שמן הזית בשמן קנולה באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
3
מפרקים את הברוקולי לפרחים גדולים.
שלב 2
מתוך
3
מחממים את השמן בווק (או בסתם מחבת רחבה), וכשרותח מוסיפים את הברוקולי, ובהדרגה תוך הקפצה את השום, הג'ינג'ר, הגזר והבצל.
שלב 3
מתוך
3
סוחטים את מיץ התפוזים אחד אחד, בהדרגה, ישר לווק. מוסיפים גם רוטב סויה ואחר כך רוטב צ'ילי מתוק. בוזקים בוטנים מקפיצים עוד קצת ומגישים.
*ניתן להמיר את הבוטנים בשקדים קלופים באותה הכמות ואת שמן הזית בשמן קנולה באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0