המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים בקערת מיקסר את הביצים, חלמונים, סוכר ומלח ומקציפים כדקה.
מורידים את המהירות המיקסר למהירות בינונית, ומוסיפים את הקמח.
לשים עד שכל החומרים מתחברים. עוצרים את המיקסר ומתפיחים בתוכו את הבצק כ-20 דק'.
לאחר התפחה, חוזרים ללוש במהירות נמוכה כ-10 דקות.
מוסיפים את החמאה הרכה, ולשים עד שנטמעת לחלוטין בבצק.
מעבירים לקערה ומתפיחים שוב עד שהבצק מכפיל את נפחו.
מוציאים את האוויר, ומעבירים למקרר לשעה לפחות.
מחממים תנור ל-170 מעלות. מוציאים את הבריוש מהמקרר ויוצרים כדורים בקוטר של כ-4 ס"מ .
מניחים בתבנית מאפינס, ומתפיחים במקום חמים ולח עד להכפלת הנפח.
מברישים בעדינות בביצה טרופה ומפזרים מעל גבישי סוכר.
אופים בתנור כ-20 דקות עד להזהבה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0