המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב את האגוזים עם הסוכר והביצה.
לשים את כל חומרי הבצק 10 דקות ומניחים להתפחה כשעה.
מכניסים למקרר ל-12 שעות להתפחה נוספת.
מחלקים את הבצק ל- 12 חלקים. מגלגלים ללחמניה ועושים גומה בלחמניה ושמים כפית גדושה מהמילוי.
סוגרים לכדור יפה. מניחים בתבניות אישיות משומנות. או על תבנית אפייה.
מניחים להתפחה של שעה.
מברישים בביצה טרופה ומפזרים סוכר מעל.
אופים בחום של 180 מעלות עד שנראה מוכן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0