המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכנת הבצק: מניחים את כל החומרים מלבד החלב והמלח בקערת מיקסר. מערבבים עם וו לישה.
מוסיפים את החלב בהדרגה ומעבדים כ-10 דקות, עד לקבלת בצק רך ומבריק.
מוסיפים את המלח ומעבדים דקה נוספת.
מקמחים את הבצק ומכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת להתפחה כ-180 דקות, עד להכפלת הנפח.
לתפוח על הבצק ולהמתין כ-30 דקות להתפחה נוספת.
הכנת מלית הריקוטה: מערבבים בקערה את כל רכיבי המלית מלבד הצימוקים.
הרכבת הבריוש: קורצים גוש קטן של בצק (כדור פינג פונג), לשטח ביד, להניח במרכז כפית גדושה של מלית גבינה, לפזר צימוקים מעל ולסגור.
להמתין כעשר דקות להתפחה חלקית.
אופים בתנור בחום 175 מעלות עד שהבריוש משחימים. להגיש פושר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0