המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשים את כל חומרי הבצק כ-10 דקות ומניחים להתפחה כשעה. מכניסים למקרר ל-12 שעות להתפחה נוספת.
מחלקים את הבצק ל-12 חלקים.
מגלגלים ללחמניה ועושים גומה בלחמניה ומניחים כפית גדושה מהמילוי גבינה וכפית אוכמניות.
סוגרים לכדור יפה. מניחים בתבניות אישיות משומנות. או על תבנית אפייה.
מניחים להתפחה של שעה.
מברישים בביצה טרופה.
אופים בחום של 180 מעלות, עד שנראה מוכן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0