המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים בקערת המיקסר את כל חומרי הבצק כ-5 דקות, עד שהבצק רק ודביק מעט.
מוסיפים לבצק מעט קמח, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעתיים.
מוצאים את הבצק ומרדדים אותו, מחלקים ל-2 חלקים ומורחים על כל חלק חצי מכמות החלבה.
מגלגלים כל חלק לרולדה וחותכים לפרוסות בעובי 5 ס"מ.
מניחים חצי אחד בתבנית עגולה משומנת.
מברישים בביצה טרופה ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות, 25 דקות.
אותו הדבר עושים עם החלק השני של הבריוש.
מגישים חם! בתיאבון וחג שמח!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0