המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את הקמח, החלב, המלח, הסוכר והביצים, עד לקבלת תערובת אחידה.
מכסים את הבצק במגבת ל-120 דקות.
מקמחים את הבצק, מכסים בניילון נצמד, ומתפיחים ל-120 דקות.
מוציאים את הבצק, ומחלקים אותו ל-10 חלקים שווים.
מערבבים את השוקולד והאגוזים בקערה.
משטחים כל חלק לצורת מלבן, מורחים עליו מהמילוי וסוגרים לחצי. כך מסדרים את כולם ומכניסים לתבנית בריוש.
מברישים בביצה טרופה, ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות.
אופים בתנור 20 דקות, או עד שמזהיב. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0