המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מניחים את כל החומרים מלבד החלב והמלח בקערת מיקסר.
מערבבים עם וו לישה.
מוסיפים את החלב בהדרגה ומעבדים כעשר דקות עד לקבלת בצק רך ומבריק.
מוסיפים את המלח ומעבדים דקה נוספת.
מקמחים את הבצק ומכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת להתפחה כשעה עד שעתיים עד להכפלת הנפח.
לתפוח על הבצק ולהמתין כחצי שעה להתפחה נוספת.
לקחת גוש קטן של בצק (כדור פינג פונג), לשטח ביד, למלא בקוביית שוקולד ולסגור.
להמתין כעשר דקות להתפחה חלקית.
אופים בתנור בחום 175 מעלות עד שהבריוש משחימים. להגיש פושר. אפשר לגוון בשוקולד חלב או לבן או לשלב לפי טעם אישי.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0