דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בריוש שוקולד מריר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בריוש שוקולד מריר

בריוש שוקולד מריר

(0)
180 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: סימונה
מתכון עם כמה קיצורי דרך למאפה בריוש מעולה

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
2.5  כוסות
חלב פושר
4  כפות
סוכר לבן
300  גרם
חמאה רכה
4 
ביצה
1  קורט
מלח
300  גרם
שוקולד מריר איכותי למילוי
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

180 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מניחים את כל החומרים מלבד החלב והמלח בקערת מיקסר.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים עם וו לישה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את החלב בהדרגה ומעבדים כעשר דקות עד לקבלת בצק רך ומבריק.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את המלח ומעבדים דקה נוספת.
  • שלב 5

    0 דקות
    מקמחים את הבצק ומכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת להתפחה כשעה עד שעתיים עד להכפלת הנפח.
  • שלב 6

    0 דקות
    לתפוח על הבצק ולהמתין כחצי שעה להתפחה נוספת.
  • שלב 7

    0 דקות
    לקחת גוש קטן של בצק (כדור פינג פונג), לשטח ביד, למלא בקוביית שוקולד ולסגור.
  • שלב 8

    0 דקות
    להמתין כעשר דקות להתפחה חלקית.
  • שלב 9

    0 דקות
    אופים בתנור בחום 175 מעלות עד שהבריוש משחימים. להגיש פושר. אפשר לגוון בשוקולד חלב או לבן או לשלב לפי טעם אישי.
בריוש שוקולד מריר

שלב 1 מתוך 9

מניחים את כל החומרים מלבד החלב והמלח בקערת מיקסר.

בריוש שוקולד מריר

שלב 2 מתוך 9

מערבבים עם וו לישה.

בריוש שוקולד מריר

שלב 3 מתוך 9

מוסיפים את החלב בהדרגה ומעבדים כעשר דקות עד לקבלת בצק רך ומבריק.

בריוש שוקולד מריר

שלב 4 מתוך 9

מוסיפים את המלח ומעבדים דקה נוספת.

בריוש שוקולד מריר

שלב 5 מתוך 9

מקמחים את הבצק ומכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת להתפחה כשעה עד שעתיים עד להכפלת הנפח.

בריוש שוקולד מריר

שלב 6 מתוך 9

לתפוח על הבצק ולהמתין כחצי שעה להתפחה נוספת.

בריוש שוקולד מריר

שלב 7 מתוך 9

לקחת גוש קטן של בצק (כדור פינג פונג), לשטח ביד, למלא בקוביית שוקולד ולסגור.

בריוש שוקולד מריר

שלב 8 מתוך 9

להמתין כעשר דקות להתפחה חלקית.

בריוש שוקולד מריר

שלב 9 מתוך 9

אופים בתנור בחום 175 מעלות עד שהבריוש משחימים. להגיש פושר. אפשר לגוון בשוקולד חלב או לבן או לשלב לפי טעם אישי.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל במלח
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אוכל צרפתי
  • אחר הצהריים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מאפה בריוש במילוי תפוחי עץ וקינמון

    מאפה בריוש במילוי תפוחי עץ וקינמון

    180 דקות בינוני
  • פרח בריוש במלית קרם מרציפן ותפוחים

    פרח בריוש במלית קרם מרציפן ותפוחים

    120 דקות בינוני
  • לחמניות בריוש עם נקניקיה

    לחמניות בריוש עם נקניקיה

    150 דקות בינוני
  • חלת בריוש במלית גביניות

    חלת בריוש במלית גביניות

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים