טוחנים היטב בבלנדר את כל החומרים למשחה ושופכים על העוף. מוסיפים את המלח ומשהים לפחות 60 דקות .
שלב 3
0 דקות
מחממים בסיר 2 כפות שמן ומשחימים את הבצל.
שלב 4
30 דקות
מוסיפים את העוף ומבשלים כ-30 דקות. לקראת הסיום מוסיפים כוסברה קצוצה.
שלב 5
0 דקות
בסיר גדול מחממים שמן ומוסיפים פלפל, ציפורן, קינמון ועלי דפנה.
שלב 6
0 דקות
שוטפים אורז ומסננים את המים.
שלב 7
0 דקות
מוסיפים לסיר ומערבבים. מוסיפים כורכום ואבקת מרק.
שלב 8
20 דקות
מערבבים היטב ומוסיפים 3 כוסות מים חמים. מבשלים עד שרוב המים מתאדים, מוציאים מחצית מהכמות, מפזרים מעל את העוף ושכבה נדיבה של רוטב. מחזירים את האורז שהוצאנו מהסיר, מפזרים עוד רוטב, מכסים היטב את הסיר ומבשלים על אש קטנה עוד כ-20 דקות .
שלב 9
0 דקות
מורידים מהאש ומגישים.
שלב 1
מתוך
9
מניחים את העוף בקערה גדולה או בתבנית.
שלב 2
מתוך
9
טוחנים היטב בבלנדר את כל החומרים למשחה ושופכים על העוף. מוסיפים את המלח ומשהים לפחות 60 דקות .
שלב 3
מתוך
9
מחממים בסיר 2 כפות שמן ומשחימים את הבצל.
שלב 4
מתוך
9
מוסיפים את העוף ומבשלים כ-30 דקות. לקראת הסיום מוסיפים כוסברה קצוצה.
שלב 5
מתוך
9
בסיר גדול מחממים שמן ומוסיפים פלפל, ציפורן, קינמון ועלי דפנה.
שלב 6
מתוך
9
שוטפים אורז ומסננים את המים.
שלב 7
מתוך
9
מוסיפים לסיר ומערבבים. מוסיפים כורכום ואבקת מרק.
שלב 8
מתוך
9
מערבבים היטב ומוסיפים 3 כוסות מים חמים. מבשלים עד שרוב המים מתאדים, מוציאים מחצית מהכמות, מפזרים מעל את העוף ושכבה נדיבה של רוטב. מחזירים את האורז שהוצאנו מהסיר, מפזרים עוד רוטב, מכסים היטב את הסיר ומבשלים על אש קטנה עוד כ-20 דקות .
שלב 9
מתוך
9
מורידים מהאש ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0