המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים שוקולד מריר וחמאה על בן מארי (סיר בתוך סיר עם מים על האש) ומוסיפים את הנס קפה.
מקציפים את הביצים וסוכר במיקסר למשך כ-3 דקות במהירות בינונית עד גבוהה. מורידים את מהירות המיקסר לאיטית.
תוך כדי הקצפה איטית, מוסיפים את תערובת השוקולד מהבן מארי ולבסוף את הקמח ואבקת האפייה, וממשיכים לערבל עד קבלת תערובת אחידה.
יוצקים לתבנית אפייה המרופדת בנייר אפייה ומפזרים מעל את אגוזי המלך. אופים ב-170 מעלות, כ-40 דקות.
בגמר האפייה, מקררים מחוץ לתנור ועוטפים בניילון נצמד למשך מס' שעות.
מכינים את הציפוי: מביאים את השמנת לסף רתיחה, יוצקים על השוקולד, ממתינים שתי דקות ומערבבים עד המסה מוחלטת של השוקולד.
מורחים את הציפוי על הבראוניס, מקררים מעט וחותכים לקוביות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0