המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים את העוף בסיר ויוצקים מעל את הבירה, מבשלים על אש בינונית עד רתיחה.
מעבירים לאש נמוכה ומבשלים 45 דקות. מידי פעם בודקים את העוף והופכים.
לאחר שהעוף מוכן, מחממים בסיר אחר שמן, שמים עליו את העוף, מזלפים מעל את הדבש ומתבלים בנדיבות.
מבשלים על אש נמוכה כ-30 דקות . מערבבים מידי פעם תוך כדי בישול.
מסירים מהאש ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0