המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לטגן את הבצל כ-10 דקות. לאחר מכן להוסיף את קוביות הבשר ולערבב מדי פעם בכדי שלא יישרף.
להוסיף מעט מים חמים ולבחוש מדי פעם. לבשל על אש בינונית כ- 50 דקות.
להוסיף את התבלינים, את הגזר הפרוס, הסלרי, כוס היין ומעט מים (בגובה של הבשר והגזר).
לבשל עוד לפחות 60 דקות על אש קטנה, להוסיף מעט מים מדי פעם כדי שהבשר לא יתייבש.
אפשר להגיש עם אורז לבן.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0