המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-200 מעלות.
בקדירה גדולה מניחים את בשר הבקר יחד עם הציר, שום כתוש, פפריקה, מלח, פלפל, פלפלים קלויים קצוצים, צ'ילי, רוטב סויה, עלי דפנה, גזר ועשבי תיבול.
מניחים במרכז התנור, וצולים במשך 30 דקות.
לאחר מכן, מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-150 מעלות.
ממשיכים לצלות במשך 360 דקות, עד שהבשר נהיה כל כך רך עד שהוא נמס. לשים לב לנוזלים, שזה לא יישאר יבש. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
האם מכניסים את הקדירה לתנור עם מכסה?
היי, כן, עם מכסה סגור. יום מקסים 😚
הצג מתכונים נוספים
הערות 1